Half december lieten wij al weten dat de ontwikkelaar van Hartje Eindhoven (Stadionkwartier B.V.) in financiële nood zit en dat als gevolg daarvan een aantal kleinere aannemers het werk heeft stilgelegd. Ook vertelden wij toen dat we niet eerder dan juni 2012 kunnen opleveren en dat het mogelijk nog later wordt.

De toekomstige bewoners van Hartje Eindhoven willen nu, waarschijnlijk net zo graag als wij, horen dat de financiële problemen tussen de aannemer en de ontwikkelaar van Hartje Eindhoven zijn opgelost. Dat de bouw volledig is hervat en de datum van oplevering bekend is. Dat goede nieuws kunnen we helaas nog niet brengen.

Wel willen wij zo snel mogelijk duidelijkheid. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor de toekomstige bewoners. Diverse partijen zijn achter de schermen druk bezig met het maken van nieuwe afspraken. We hebben nu geëist dat er eind januari een oplossing moet zijn. Zodat de bewoners snel weten wanneer ze naar hun nieuwe woning kunnen verhuizen. Wij gaan er voorlopig nog steeds van uit dat dit rondom de bouwvakantie van 2012 is en niet, zoals het Eindhovens Dagblad meldde, pas in januari 2013.

We hopen dus dat de aannemer snel weer aan de slag kan met de bouw. En dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de opleverdatum. Maar bovenal geldt nog steeds: er is een afbouwgarantie, dus Hartje Eindhoven wordt sowieso afgebouwd en de appartementen worden ook gewoon opgeleverd.

Omdat wij onze toekomstige bewoners graag zo goed mogelijk op de hoogte willen houden, verzamelen we op deze site de meest recente informatie over de voortgang van de bouw. Hier kunt u altijd kijken of er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Als u vragen heeft, mag u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. We proberen u zo goed mogelijk te antwoorden of te helpen. Ons makelaarsteam staat tijdens kantooruren voor u klaar op telefoonnummer 040-851 69 99 of per e-mail op info@hartjeeindhoven.nl.

Met hartelijke groet,
namens Hartje Eindhoven

Ontwikkelcombinatie LaurAm I CV

 

 

Reacties zijn gesloten.